Goud en drie maal brons op het tornooi van Hooglede 23/03/2024

De competitietrein blijft maar doorrazen en op zaterdag 23/03 was hij present voor een 2-daagse te Hooglede. Op dag 1 was er Hooglede Kampt! Onze judoka's mochten 4 keer het podium betreden!

Sem = 1ste plaats U15 -55kg

Xander = 3de plaats U15 -55kg
Tibe = 3de plaats U15 -66kg
Dauwe = 3de plaats U18 -50kg

Lucas U15 -42kg en Leon U18 -73kg konden geen podiumplaats versieren.
Allen proficiat!

GOUD voor Sophie op het internationaal tornooi te Ingelmunster 02/03/2024

Ook op het internationaal tornooi te Ingelmunster was onze club present. Sem en Warre vochten erg verdienstelijk in hun categorie met sterke buitenlandse tegenstanders maar konden geen medaille pakken.

Sophie won al haar wedstrijden en mocht terug op het hoogste schavotje.

Ook Jarno mocht na erg knap judo plaatsnemen op hetzelfde hoogste schavotje. Jarno is een vaste waarde in onze herenploeg.

Dikke proficiat voor de inzet van onze judoka's en op naar het volgende tornooi te Hooglede.

Goud en brons op de Izegem Open U15 25/02/2024

Op zondag kwam de U15 in actie op de Izegem Open, een erg pittig tornooi waar gebruikelijk veel judoka's van Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland aan deelnemen. Op dit tornooi worden de wedstrijden ook gevochten vanuit het Braziliaanse systeem. Dit wil zeggen dat de 1ste 2 van elke poule doorgaan naar de piramide.

Sem gaf het beste van zichzelf maar geraakte niet tot aan het piramidesysteem. Keep up the good work Sem!

Warre kon na enkele erg knap gewonnen wedstijden en maar 1 verloren wedstrijd bestek leggen op de 3de plaats.

BRONS voor Sophie op de Belgische jeugdkampioenschappen in Herstal 17/02/2024

Door hun behaalde medaille op het Vlaams Kampioenschap waren Warre en Sophie geselecteerd voor het befaamde Belgisch kampioenschap te Herstel (Wallonië). Warre streed mee voor de medailles maar verloor nipt de kamp voor de 3de plaats. Hierdoor werd Warre knap 5de op het Belgisch kampioenschap.

Sophie ging in de namiddag als Vlaams Kampioene op zoek naar Belgisch eremetaal. Na 2 gewonnen wedstrijden en 1 verloren wedstrijd werd Sophie erg knap 3de en was de oververdiende medaille een feit!!

Dit is zeker een medaille die vooraan de vitrinekast gelegd mag worden.